İZMİR / MENDERES - Çamönü Naile Karadeniz İlkokulu

Ock

Menderes İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından tüm ilkokul öğrencilerine diş sağlığı eğitimi verildi.

Ara

Kas

Çamönü Naile Karadeniz İlk ve Orta Okulu olarak Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü minnet, saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

10-Kasim-2022-Anasinifi Etkinliği - Video .mp4

10-Kasim-2022-3-A Etkinliği - Video.mp4

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın  99. yıldönümü kutlama programını çoşkuyla kutlayan Çamönü Naile Karadeniz İlkokul ve Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencilerine başarılı ve keyifli etkinlikleri için teşekkür ederiz.

29 Ekim 2022 Etkinlikleri

4-A  Video /2022_10/29142615_4-A.mp4

6-A Video /2022_10/29142723_6-A.mp4

Nis

Ülke yönetiminde ulusun egemenliğinin üstünde hiçbir  güç yoktur. Bu önemli günü Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ülkenin geleceğine, yani çocuklara armağan etmiştir. Bu ilke doğrultusunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

Nis

İlkokullarda Fiziksel Etkinlikler Menderes İlçe Finalleri´ne tüm sınıf seviyesinden öğrencilerimizle katıldık.

3/A Sınıfı Öğretmeni Şirin SEVİNÇ COŞKUN önderliğinde Çift Ayak Atlama ve Çemberle İşbirliği oyunlarında Menderes İlçesi 1.

2/A Sınıfı Öğretmeni Nilgün UYGUN önderliğinde Çift Ayak Atlama oyununda Menderes İlçesi 3.

1/A Sınıfı Öğretmeni Seher ESKİ önderliğinde El Değdirerek Koşu oyununda Menderes İlçesi 2. ve Çift Ayak Atlama oyununda Menderes İlçesi 3.

olarak okulumuzu gururlandırmışlardır.

Çamönü Naile Karadeniz İlkokulu, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı içinde düzenlenen ''Fiziksel Etkinlik Oyunlarına'' %100 katılım sağlayarak %100 Katılım Kupası kazanmıştır.

Yarışan öğrencilerimize, öğrencilerimizi etkinliklere hazırlayan tüm öğretmenlerimize ve katılım sırasında desteğini esirgemeyen velilerimize  teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

Okulumuz 4/A sınıfı öğrencileri Tohum Avcıları eTwinning projesi kapsamında geridönüşüm malzemeler kullanarak saksılar yaptılar, sonrasında bu saksılara köyümüzden edindikleri ata tohumlarını ektiler.

Mrt

Çamönü Naile Karadeniz Okulu öğrencileri, 1975 yılından itibaren Ülkemizde 21-26 Mart tarihlerinde kutlanan Orman Haftasında ormanlarımızın doğadaki tüm canlılara hiçbir karşılık beklemeden sundukları hizmetin farkındalığını ve önemini, hazırladıkları gösteri, afiş ve posterlerle bir kez daha vurguladılar.

Mrt

"Çanakkale, cesaret ve inançla yoğrulmuş, silahsız ve cephanesiz bir milletin tarihe yazdığı hürriyet mücadelesidir."

Çanakkale Savaşları yalnız Türk Tarihi için değil, insanlık tarihi için de örnek bir savunmadır. Bu savunmanın en güçlü silahı da vatanseverlik ve hürriyet aşkıdır. Her siperde ayrı bir destan başlatan askerlerimiz, düşmana karşı verdiği mukaddes mücadeleyi zaferle sonuçlandırdığında, dünya tarihinin zirve sayfalarına da "Çanakkale Geçilemez!" ilkesini bir daha silinmemek üzere yazdırmıştır. M. Kemal Atatürk'ün ifade ettiği gibi " Yurtsever ve hürriyet aşığı milletler için ıstırap anları ve bu ıstırabın amilleri, ibret alıp tetikte bulunmak için daima hatırlanmalıdır"

Türk milletinin varlığını tekrar ispatladığı ve "Çanakkale Geçilmez" dediği gün, tüm Türkiye'de olduğu gibi okulumuzda da coşkuyla kutlandı.

Mrt

Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un yazdığı Türkiye'nin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin milli marşı olan İstiklal Marşı'nın kabulünün üzerinden 100 yıl geçti. 1921 yılında yapılan yarışmaya 724 eser katılmış ama Mehmet Akif Ersoy'un yazdığı eser, 12 Mart 1921'de TBMM'de İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri

Mrt

Öğrencilerimiz etkinliklerini tamamlayıp diğer proje ortağı okullardaki arkadaşlarına sunumlarını yapmışlardır.

Ara

Çamönü Naile Karadeniz İlkokulu olarak Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü minnet, saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın  98. yıldönümü kutlama programını çoşkuyla kutlayan Çamönü Naile Karadeniz İlkokul ve Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencilerine başarılı ve keyifli etkinlikleri için teşekkür ederiz.